06 -15 000 919   |   info@3xhager.nl

Werkwijze

Professioneel, resultaatgericht en organisatiesensitief

Elke opdracht is natuurlijk weer anders. Die afwisseling maakt het voor mij juist zo interessant. Maar in de manier waarop ik opdrachtgevers en vraagstukken of projecten benader, zit wel een duidelijke lijn. Kwaliteit en professionaliteit staan bij mij altijd voorop. Ik haal veel voldoening uit het leggen van een fundament waar de opdrachtgever verder op kan bouwen. Bijvoorbeeld door herinrichting van een afdeling, een efficiencyslag te maken of met strategieontwikkeling. Ik ga graag de uitdaging aan om binnen de afgesproken termijn een advies of plan op te leveren, een mooie campagne neer te zetten of een project succesvol te begeleiden.

Verbinding

In mijn werk ben ik altijd op zoek naar achterliggende structuren en motivaties om processen en situaties beter te kunnen doorgronden en beïnvloeden. Ik vind het belangrijk om de juiste verbinding te maken met de opdrachtgever, collega’s en externe partijen waarmee samengewerkt wordt. Want met elkaar kom je tot het beste resultaat.

Verschillende rollen

De diversiteit aan opdrachten brengt ook met zich mee dat ik verschillende rollen vervul. Die van adviseur, regisseur, specialist, sparringpartner of een leidinggevende rol waarin ik het principe van situationeel leidinggeven volg. Een oprechte en persoonlijke houding vormt voor mij de basis om een team te enthousias-
meren, motiveren en stimuleren. Hierbij anticiperend op (toekomstige) ontwikkelingen en rekening houdend met de krachtenvelden in de organisatie.