06 -15 000 919   |   info@3xhager.nl

Achtergrond

Ontwikkeling, ervaring en kennis

Begonnen als projectmanager bij een reclamebureau en later als bureaumanager gewerkt aan organisatie-veranderingen. Hier startte de verweving van marketing en communicatie met verandermanagement. Een rode draad die in al mijn functies en opdrachten terug is blijven komen. Na meer dan tien jaar heb ik de overstap gemaakt naar klantzijde en werkte ruim vijf jaar in diverse leidinggevende communicatiefuncties. Heimwee naar het projectmatig werken en de drang naar het ondernemerschap lagen ten grondslag aan de beslissing om verder te gaan als zelfstandig professional. Als ‘interimmer’ geef ik nog steeds invulling aan verschillende soorten opdrachten in vaak complexe werkomgevingen of organisaties.

Breed inzetbaar

Dankzij de jarenlange ervaring in diverse communicatie- en marketingfuncties aangevuld met expertise op
het gebied van verandermanagement, ben ik breed inzetbaar. Zowel op strategisch als op beleidsmatig of operationeel niveau. Of op een vakinhoudelijke opdracht of een combinatie-opdracht omdat er ook een ‘verandering’ moet worden ingevoerd. Daarnaast word ik regelmatig ingezet op zgn. coaching on the job trajecten.

Blijven groeien

Het ondernemerschap is voor mij onlosmakelijk verbonden met mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast mijn werk reserveer ik dan ook tijd voor training en opleiding.